Auto inkoop Leiden

Als specialist in auto inkoop Leiden zijn wij geïnteresseerd in alle mogelijke auto’s. Het doet voor ons niet ter zake of een auto al dan niet gekeurd is en ook in auto’s die niet rijden zijn we geïnteresseerd. Wij maken het je gemakkelijk of snel van jouw auto af te komen. En dat soms al gewoon binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Wij als specialist in auto inkoop in Leiden maken het je erg gemakkelijk

Wij als specialist in auto inkoop in Leiden maken het verkopen van elke auto wel heel gemakkelijk. Verreweg het gros van de verkoop gaat online. In eerste instantie surf je gewoon naar onze website. Daar geef je het kenteken van de auto door en maak je ons deelgenoot van andere kenmerken van de auto. Je kunt eveneens een aantal foto’s van de auto sturen.

Wij geven je al snel een indicatie van de prijs

Nadat je dat gedaan hebt, gaan wij als specialist in auto inkoop Leiden aan de slag en geven je al snel een prijsindicatie. Kunnen we elkaar vinden, dan maken we een afspraak en komt een van onze specialisten langs om de auto te bekijken. Op basis van die taxatie doen we een officieel bod op jouw auto. Ga jij akkoord, dan hebben we een deal. Wij nemen de auto meteen en helemaal gratis mee en betalen je meteen uit als je dat wenst. Ook kom je via ons in het bezit van het belangrijke vrijwaringsbewijs.

Correcte en zeer persoonlijke handelswijze

Het vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Je kunt daar namelijk mee aantonen dat de auto niet langer op jouw naam staat. Ook de belasting en de verzekering stopt dan. Wij als specialist in auto inkoop in Leiden maken het je erg gemakkelijk. We ontzorgen je op de best mogelijke manier en hechten aan een correcte en een persoonlijke handelswijze. 

Nooit eerder was het verkopen van de auto zo gemakkelijk

Nooit eerder was het verkopen van een auto zo gemakkelijk. Wil jij dus ook snel van de auto af en wil je altijd een eerlijke prijs ontvangen? Doe dan zaken met ons, wij van auto inkopen in Leiden. Dan weet je dat het goed komt en dat alles gewoon perfect in orde gemaakt wordt. En nogmaals; als jij je auto aan ons wilt verkopen, dan doen zaken als een APK keuring en de staat van de auto er minder toe. Wij zijn gewoon geïnteresseerd in alle auto’s. En ook dat is een reden om vooral zaken met ons te gaan doen.