Auto inkopen Leiden

Wij als specialist in auto inkopen in Leiden kunnen je prima van dienst zijn als jij graag snel van jouw auto af wenst. Wij maken geen verschil in auto’s die we kopen en zijn dus geïnteresseerd in auto’s met of zonder APK. Ook als auto’s niet meer rijden en defect zijn, zijn we wel degelijk geïnteresseerd. Dat maakt dus dat je via ons als specialist in auto inkopen in Leiden snel van jouw auto af komt.

Bij ons krijg je altijd een eerlijke prijs voor de auto

Een ding is zeker, als specialist in auto inkopen in Leiden krijg je altijd een eerlijke prijs voor de aangeboden auto. We hanteren daarbij een persoonlijke werkwijze. In eerste instantie kun je als je van de auto af wilt naar onze website gaan. Je geeft het kenteken van de auto door en zaken als bouwjaar en de status van de auto. Ook kun je ons in het bezit doen komen van een aantal foto’s. Op basis van de door jou verzorgde informatie krijg je van ons al heel snel een prijsindicatie. 

Wij betalen meteen en we geven je meteen een vrijwaringsbewijs

Als de prijsindicatie aanspreekt, maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. Zij komen dan thuis bij jou de auto checken. Op basis van hun bevindingen doen ze een definitief bod op de auto. Ben je het daar mee eens, dan hebben we een deal. Wij nemen de auto vervolgens meteen mee en dat kost je verder helemaal niets. De deal beklinken we door het betalen van de auto en bovendien kom je in het bezit van het belangrijke vrijwaringsbewijs. 

Verkoop jouw auto gewoon vanuit de luie stoel!

Het is zeer belangrijk dat je het vrijwaringsbewijs in handen krijgt, want daarmee toon je aan dat de auto niet langer op jouw naam staat namelijk. Zaken doen met ons specialist in auto inkoop in Leiden betekent vooral kiezen voor gemak. Ga maar na; wij komen naar jou toe, ongeacht waar de auto staat en wij zorgen meteen dat er betaald wordt en dat jij jouw vrijwaringsbewijs krijgt. Dat alles samen maakt dat jij jouw auto dus aan ons kunt verkopen, gewoon vanuit de luie stoel. 

Gemakkelijker kunnen wij het je echt niet maken

Kies dus voor gemak als je van de auto af wilt en doe dan vooral zaken met ons. Je weet dan zeker dat jij een faire prijs krijgt voor de auto en op alle andere vlakken zorgen wij voor complete ontzorging. Gemakkelijker kunnen wij het je echt niet maken!